Transportul electric apreciat în Turda: 4 ani de călătorii eficiente şi confortabile.

La 4 ani de la implementare, transportul electric în Turda a redefinit calitatea călătoriilor, oferind o alternativă curată, eficientă și confortabilă pentru locuitorii săi.

Comparativ cu sistemul vechi şi ineficient de transport anterior, care era poluant şi gălăgios, confortul şi multitudinea de beneficii oferite de autobuzele electrice sunt incomparabile.

Deşi cele 20 de autobuze electrice au fost achiziţionate în urmă cu 4 ani cu ajutorul fondurilor europene atrase la Turda de administraţia locală, acestea s-au păstrat în stare impecabilă de funcţionare. Este evident că autobuzele sunt curate, întreţinute şi îngrijite conform indicaţiilor producătorului.

Cetăţenii au parte în fiecare zi de călătorii rapide, confortabile şi prietenoase cu mediul înconjurător.

Indiferent de sezon, temperatura din fiecare autobuz este menţinută şi reglată la nivelul optim.

În anul 2019, Turda devenea primul oraș din România cu transport public exclusiv electric, urmând a fi aduse încă 25 de autobuze electrice care vor fi achiziționate cu fonduri guvernamentale.

Acest lucru va permite extinderea mai multor rute de transport public, oferind un sprijin real comunităţii noastre.

Turda continuă să fie un exemplu de inovație și sustenabilitate în domeniul transportului urban, demonstrând că o infrastructură modernă și prietenoasă cu mediul poate contribui semnificativ la calitatea vieții locuitorilor săi și la protejarea mediului înconjurător.