Trafic restricționat la Câmpia Turzii: Compania de Apă Arieș efectuează lucrări în sensul giratoriu de la Cofetăria „Dana”

Vineri, 30 septembrie 2022, în intervalul orar 8:00-22.00, traficul rutier va fi restricționat la intersecția străzilor Piața Mihai Viteazu, Parcului, Aurel Vlaicu și 1 Decembrie 1918 din Municipiul Câmpia Turzii.

Această situație este generată de o lucrare de intervenție a Companiei de Apă Arieș. Practic, se anulează provizoratul din sensul giratoriu, întrucât structura sa de rezistență este degradată. Astfel, va fi înlocuit planșeul de beton armat cu capac și ramă carosabil care va fi amplasat pe căminul de vane a rețelei publice de alimentare cu apă.

După finalizarea acestor lucrări în zonă, SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA va turna un strat special de asfalt BASF, potrivit pentru traficul intens din sensul giratoriu. Totodată, echipele Companiei de Apă Arieș vor asigura ridicarea la nivelul cotei de asfalt a planșeului montat.

Devierea traficului în ziua de vineri, 30 septembrie 2022 se va face pe următoarele rute:

  • Traseu Turda – Câmpia Turzii, deviere: strada Laminoriștilor, str. Băii, str. 1 Decembrie 1918;
  • Traseu Câmpia Turzii – Turda, deviere: str. 1 Decembrie 1918, str. Parcului, Piața Unirii, str. Gheorghe Doja, str. George Coșbuc, str. Laminoriștilor.

„Suntem conștienți că aceste lucrări vor perturba traficul în zonă, însă ele sunt absolut necesare pentru asigurarea furnizării apei potabile în condiții optime”, transmit reprezentanții Primăriei municipiului Câmpia Turzii.