„Sub asediul molimei”. Nu ratați ediția tipărită a Monitorului ediție de Arieș din săptămâna 6 – 12 octombrie!

Miercuri, 6 octombrie, a apărut Monitorul ediție de Arieș, ediția tipărită cu numărul 307. Iată ce puteți citi în această ediție:

Sub asediul molimei. Sistemul sanitar clujean este puternic încercat de valul al patrulea al epidemiei

Situația epidemiologică în ceea ce privește infecția cu CoViD-19 în județul Cluj se agravează, odată cu situația la nivel național. Valul 4 al pandemiei de CoViD-19 pare a fi din ce în ce mai îngrijorător și fără milă. În acest context, Monitorul ediție de Arieș vă spune ce trebuie să facem dacă suntem infectați și avem simptome grave, dar ambulanța nu vine.

Cum poți să te înscrii la loteria vaccinării

Duminică seara a avut loc prima extragere din cadrul Loteria de vaccinare, ocazie cu care s-a câțștigat primul premiu în valoare de 100.000 de lei. Ordinele privind condițiile de înscriere la Loteria de vaccinare și stabilirea atribuțiilor instituțiilor implicate și cel privind Regulamentul de organizare a Loteriei de vaccinare au fost publicate în Monitorul Oficial miercuri, 29 septembrie 2021, informează Guvernul României.

Hoții au spart 19 garaje din municipiul Turda

Trei hoți au spart 19 garaje din Turda, din care au furat unelte electrice, mecanice, dar nu numai. Cei trei au cauzat un prejudiciu de 11.000 lei.

Legătura DN1-A3, gata abia în 2024

Drumul expres care va lega DN1 de Autostrada Transilvania, în zona Tureni, va fi dat în exploatare abia în toamna anului 2024, potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Rușine” pe DN 75. Un protest scris cu vopsea albă

Un cetățean a fotografiat pe drumul național DN 75, care leagă Turda de Munții Apuseni, pe sectorul din județul Cluj, un gest de protest inedit. Pe asfalt a fost scris cu vopsea albă, pe ambele sensuri, cuvântul „rușine”.

Cluj-Napoca, Mecca locurilor de muncă din județ

Peste 38.000 de noi locuri de muncă au fost create pe piața muncii în luna septembrie a acestui an, în creștere cu 26% față de aceeași lună a anului trecut.

Simpozion omagial „100 de ani de la alegerea Episcopului Nicolae Ivan”

În seria de manifestări cultural-religioase prilejuite de Centenarul Eparhiei, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului a organizat marți, 28 septembrie 2021, un simpozion omagial, în cinstea Episcopului Nicolae Ivan, cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la alegerea ierarhului ca prim întâistătător al reînființatei Eparhii a Clujului, de obârșie ștefaniană.