Primăria Turda: Restricții de circulație pentru efectuarea lucrărilor de modernizare

Începând cu data de 15 martie va fi închis sensul de circulație spre Cluj-Napoca a străzii Avram Iancu, pe sectorul cuprins între strada Castanilor și strada Andrei Mureșanu. Astfel, se va circula pe un singur sens dinspre Turda Nouă ( Spitalul Municipal) înspre cartierul Băi.

De asemenea, începând cu data de 20 martie, accesul pe strada Republicii va fi complet restricționat pe tronsonul cuprins de la strada George Coșbuc până la intersecția cu strada Andrei Șaguna.

Aceste restricții sunt necesare pentru a permite modernizarea coridorului de mobilitate urbană, zona centrală – strada Avram Iancu, în corelare cu planul de mobilitate urbană privind revitalizarea spațiului pietonal – Piața Republicii. Lucrările de modernizare vor începe în curând și sunt estimate a dura 5 luni, în funcție de condițiile atmosferice, acest termen putând fi decalat.

În timpul acestor restricții, se va instala semnalizare rutieră adecvată pentru a informa șoferii despre arterele restricționate. De asemenea, autoritățile recomandă evitarea parcării autoturismelor în aceste zone. În numele autorităților locale, vă cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim cetățenilor pentru înțelegere.