Nu ratați ediția tipărită a Monitorului ediție de Arieș din săptămâna 30 iunie – 6 iulie 2021!

Miercuri, 23 iunie, a apărut Monitorul ediție de Arieș, ediția tipărită cu numărul 293.

Citiți în această ediție despre Ce mai mișcă pe șantierele Turzii în vreme de caniculă. Polivalenta prinde contur

Lucrările de construcție pe șantierul viitoarei Săli Polivalente s-au accelerat, obiectivul având deja un contur definit. Sala de sport construită va avea o capacitate de 3.320 de locuri, unde vor fi asigurate toate condițiile necesare pentru desfășurarea competițiilor sportive la nivel internațional, dar și de organizare de concerte sau evenimente socio culturale.

Vizita la stomatolog, în siguranță în „era vaccinării”

Un interviu cu Cristian Dinu, decanul Facultății de Medicină Dentară a UMF, despre cum s-au desfăşurat serviciile stomatologice pe timp de pandemie şi de ce e sigură o vizită la stomatolog.

Minori înjunghiați pe o stradă din Viișoara

Trei minori au fost înjunghiați pe o stradă din localitatea Viișoara, județul Cluj, de un tânăr de 20 de ani. Tânărul care i-a înjunghiat pe cei trei minori a fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

Care vor măsurile de relaxare valabile de la 1 iulie?

Astfel, la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, începând cu data de 1 iulie, vor intra în vigoare o serie de noi măsuri de relaxare pentru români. Ultimele măsuri de acest gen au fost aplicate începând cu data de 1 iunie.

Când se afișează primele rezultatele de la Bac?

Probele scrise din cadrul examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021, au debutat luni, 28 iunie 2021, cu proba scrisă la Limba și literatura română, în 35 de centre de examen organizate la nivelul județului Cluj. 3.901 elevi au fost prezenți, în județul Cluj, la această primă probă, în timp ce alți 40 nu s-au prezentat.

Alba, Bihor și Cluj dezvoltă parteneriatul pentru Munții Apuseni

Acordul va fi aprobat în ședințele ordinare ale celor trei instituții la finalul acestei luni, urmând ca în cursul lunii iulie să aibă loc prima întâlnire de lucru a celor trei președinți, Ion Dumitrel, Ilie Bolojan și Alin Tișe. Tot atunci va fi semnat și acordul.

Arta artelor este să-l formezi pe om

Preasfințitul Părinte Episcop Iustin împlinește 60 de ani. Cu multe daruri l-a binecuvântat Dumnezeu. Pe lângă faptul că este un păstor râvnitor, un edil plin de har, în același timp este și preocupat de generațiile tinere. Activitățile cu tinerii sunt grăitoare. Între ele se remarcă reuniunea cu tinerii din zonă și reuniunea națională cu participarea internațională având binecuvântarea Sfântului Sinod.