Nu ratați ediția tipărită a Monitorului ediție de Arieș din săptămâna 23 – 29 iunie 2021!

Miercuri, 23 iunie, a apărut Monitorul ediție de Arieș, ediția tipărită cu numărul 292.

Citiți în această ediție despre „Sinergia promisiunilor și mandrele concretului” sau despre cum DN75 lovește din nou!

Irimie Popa, „autorul moral” al marșului de protest de pe valea Arieșului din luna mai a acestui an, a anunțat că organizează, joi, 24 iunie, o „întâlnire-dezbatere” la Sălciua (Alba) pe tema stării DN75 (adică a drumului care leagă Turda de Câmpeni). Întâlnirea urmează să aibă loc la Căminul Cultural din localitate, de la ora 12, sub genericul (formulat ironic) „Sinergia promisiunilor și meandrele concretului”. Conferențiarul clujean promite: „Cu acest prilej, anunț de pe acum toate oficialitățile că, dacă vor veni, vor fi invitate să îți asume «Memorandumul Drumului Rușinii», document pe care îl vom folosi pe post de bici, în viitor!”

Fobia de ace, întâlnită adesea la bărbații vaccinați

Bărbații vaccinați anti-CoViD-19 la centrul drive-thru din Cluj-Napoca erau mai speriați de ace decât femeile, relatează un voluntar. Unii dintre ei chiar au venit cu acul de acasă.

Se marchează parcările de reședință în Câmpia Turzii

Acest proces se află în faza de efectuare a marcajelor pentru locurile de parcare, urmat de etapa instalării plăcuțelor de identificare corespunzătoare fiecărui loc de parcare și finalizat prin amplasarea indicatoarelor rutiere pentru marcarea acestor zone ca fiind parcări de reședință.

Patru nopți de cazare pentru Untold, cât o lună la Monaco

Prețurile chiriilor din Cluj sunt „umflate” pe perioada Untold-ului. O garsonieră de lux ajunge la prețul de 5.500 de euro pentru patru nopți de cazare, în timp ce în Monaco un apartament de lux este mult mai ieftin.

Anul 2021 va aduce finalizarea unor lucrări de infrastuctură

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat, vineri, în județul Mureș, că lotul Târgu Mureș – Ungheni din Autostrada Transilvania, care însumează 9,2 kilometri, dintre care 4,5 kilometri de autostradă și 4,7 kilometri de drum de legătură, se va finaliza în acest an.

Avem nevoie de bucurie

Unul din roadele Duhului Sfânt este bucuria. În lista pe care ne-o oferă Sfântul Apostol Pavel, bucuria apare imediat după dragoste, ocupând locul al doilea în succesiunea acestora: „Iar roada Duhului este dragostea, bucuria, pacea, îndelungă-răbdarea, bunătatea, facerea de bine, credința, blândețea, înfrânarea, curăția”. Un articol semnat de episcopul vicar Benedict Bistrițeanul.

ONG-iștii din Câmpia Turzii, invitați să se înscrie în CONECT

Pentru a veni în sprijinul ONG-urilor, asociațiilor și fundațiilor luate în evidența autorităților publice locale, potrivit O.G. 26/2000, privind asociațiile și fundațiile, cu completările și modificările ulterioare, Guvernul României, prin Secretariatul General al Guvernului, a lansat Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență.