În Parcul Tineretului din Turda a fost inaugurată o nouă zonă de joacă

În Parcul Tineretului din Turda a fost inaugurată o nouă zonă de joacă, aducând bucurie și emoție pozitivă în comunitate.

Noua zonă de joacă din Parcul Tineretului, deschisă publicului în cursul zilei de ieri, este rezultatul eforturilor administrației locale de a oferi comunității spații de recreere sigure și atractive pentru toate vârstele. Cu facilități moderne și diverse, acest spațiu este destinat să devină un loc preferat pentru familiile din municipiul nostru.

„O atmosferă frumoasă și plină de viață în Parcul Tineretului, joacă, bucurie și emoție pozitivă! Încă de dimineață și până după-amiază locurile de joacă nou amenajate au bucurat mulți copilași, micii noștri exploratori fiind fermecați de acest nou tărâm de poveste construit special pentru ei! De asemenea, am întâlnit în parc mulți părinți și bunici care au venit în plimbare să vadă această nouă investiție, un loc plăcut de joacă și relaxare, dedicat tuturor turdenilor, mici sau mari. Sunt convins că în acest weekend vor fi și mai mulți vizitatori, ceea ce nu poate decât să mă bucure!” – Cristian Matei – Primarul Municipiului Turda

Invităm locuitorii să descopere și să se bucure de această nouă atracție din Parcul Tineretului și să contribuie la menținerea curățeniei și a siguranței în zonă.

Biroul de presă