Fantoma de la Operă, Cats Musical, My Fair Lady la Fabrica de Teatru Turda

Casa de Cultură Turda organizează un eveniment special, în data de 7 martie, ora 19:00, la Fabrica de Teatru din Turda, unde veți avea ocazia să vă bucurați de cele mai cunoscute spectacole muzicale de pe Broadway, precum „Fantoma de la Operă”, „Cats Musical” și „My Fair Lady”.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile la numărul de telefon 0264.311.952 sau online, accesând link-ul https://www.tomtix.ro/10065. Nu ratați ocazia de a trăi o experiență de neuitat în orașul nostru!

Spectacolele de teatru muzical sunt o formă sofisticată de artă, care combină muzica, textul și dansul într-un mod unic, oferind publicului o experiență de neuitat. În cadrul acestui eveniment, vă veți putea bucura de un spectacol strălucitor și deosebit, care vă va încânta simțurile și vă va purta în lumea fermecată a teatrului.

De asemenea, pentru a marca Ziua Femeii, soliștii Lorena Puican și Cristian Mogoșan de la Opera Națională Română din Cluj Napoca, alături de pianistul Ovidiu Lup și instrumentiștii Raul Lenart, Vlad Baciu și Efraim Biro, vă vor oferi o performanță excepțională.