Creşa „Poiana cu Castani”din Turda – o nouă unitate de învățământ antepreșcolar la standarde europene

Clădirea care stătea nefolosită de ani de zile a devenit o instituție de învățământ modernă.

Transformată radical, această instituție oferă un mediu potrivit de învățare pentru copilași. Sălile de grupă au fost amenajate cu mobilier nou și facilităţi moderne.

Prin implementarea acestui proiect oferim copiilor condiţii optime pentru dezvoltarea lor, dar venim şi în sprijinul părinţilor, oferindu-le încredere că cei mici sunt într-un mediu sigur şi stimulant în timp ce aceştia sunt la muncă.

Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei a subliniat importanța investițiilor care se fac în infrastructura educațională:

”Așa arată o clădire nefolosită de ani de zile care a fost supusă unei transformări complete.

Noua instituție de învățământ preșcolar, creșa „Poiana cu Castani”, este acum un spațiu complet modernizat. Transformarea este uimitoare, iar atât copiii, cât și personalul didactic beneficiază de condiții optime pentru activitățile lor zilnice.

Prin proiectele noastre de susținere a infrastructurii educaționale, contribuim la modelarea și sprijinirea parcursului lor încă de la primii pași, oferind în același timp sprijin real părinților activi profesional. ”

Prin astfel de proiecte, Primăria Municipiului Turda demonstrează angajamentul său faţă de educaţie şi dezvoltarea comunităţii noastre. Ne propunem să continuăm investiţiile în educaţie, asigurându-ne că fiecare copil are acces la un mediu de învăţare de calitate.