„Câmpia ambuteiată”. Nu ratați ediția tipărită a Monitorului ediție de Arieș din săptămâna 28 iulie – 3 august 2021!

Nu doar Turda este afectată de circulația infernală determinată de lucrările rutiere neterminate – Câmpia ambuteiată

Lipsa tronsonului de autostradă care ar trebui să unească Câmpia Turzii de Chețani dă mari dureri de cap atât locuitorilor orașului cât și conducerii acestuia. Oamenii acuză circulați infernală din oraș, asaltat continuu de mașini grele. Unii cred că această situație se datorează închiderii pentru reparații a podului din Turda de pe DN1, alții pun în seama lipsei tronsonului de pe Autostrada Transilvania.

Cât de periculoase sunt alergiile de vară?

Alergiile sunt diverse și pot să apară oricând în cursul vieţii. Deși uneori le considerăm a fi banale, aceste alergii pot să ducă la afecţiuni mai grave, precum astmul bronșic, dacă nu le tratăm corespunzător.

Începe colectarea selectivă a deșeurilor

Joi, 22 iulie, au fost distribuite primele pubele de colectare selectivă a deșeurilor la Câmpia Turzii, informează un comunicat al Primăriei municipiului Câmpia Turzii.

Cine este primul instructor român pe T-38 Talon?

Căpitan-comandor Claudiu Miclăuș-Morărescu, comandant de patrulă la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” de la Câmpia Turzii, a devenit primul pilot instructor român pe aeronava T-38 Talon.

12 profesori clujeni au obţinut 10 la examenul de definitivare

La examenul național de definitivare în învățământ, sesiunea 2021, care a avut loc în 15 iulie în județul Cluj, au participat 441 de candidați.

Admiterea la liceu: un turdean de nota 10, repartizat la „Racoviță”

Rezultatele admiterii la liceu 2021 a absolvenților de clasa a VIII-a au fost publicate sâmbătă dimineața pe site-ul administrat de Ministerul Educației admitere.edu.ro și la avizierele liceelor. Rezultatele repartizării în licee sunt disponibile online cu codul pe care fiecare elev l-a primit de la școală.

România, prima în UE în privința revenirii după pandemie

Țara noastră a atins, în luna iulie, la 500 de zile de la apariția primului caz de CoViD-19 în țară, un nivel de 81,17% al indicelui de normalitate, valoare cu care se situează pe primul loc printre țările UE participante la acest studiu și pe locul 8 la nivel mondial.