„Afară din oraș!” Nu ratați ediția tipărită a Monitorului ediție de Arieș din săptămâna 11 – 17 august 2021!

Miercuri, 11 august, a apărut Monitorul ediție de Arieș, ediția tipărită cu numărul 299. Iată ce puteți citi în această ediție:

Afară din oraș. A fost emis certificatul de urbanism pentru Centura Turda – Câmpia Turzii, care va scoate de tranzit din cele două orașe

Viitoarea centură ocolitoare va avea rolul de a asigura fluxul de circulație din partea de sud a municipiilor Turda și Câmpia Turzii către Autostrada A3, fără să mai fie nevoie de tranzitarea zonelor centrale ale acestora. Pagina 3

Ce efecte adverse are a treia doză de vaccin Pfizer?

Majoritatea persoanelor care au primit o a treia doză de vaccin Pfizer anti-CoViD-19 au simţit efecte secundare similare sau mai puţine decât au avut după ce au primit a
doua doză, potrivit unui sondaj realizat în Israel.

„În valul 4, România este într-o zonă de risc apropiată de India!”

Valul Delta-4 a debutat acum 3 săptămâni și știm deja că are o creștere accelerată în care numărul mediu de cazuri se dublează la mai puţin de 2 săptămâni, cred specialiștii.

Câmpia Turzii laudă „modul de abordare a salubrității publice”

Pubelele de la punctele gospodărești sunt spălate și igienizate, imediat după golire, de către operatorul de salubritate, Supercom SA, precizează reprezentanții Primăriei Câmpia Turzii.

Mii de baloţi de paie au ars la Ceanu Mic

Aproximativ 2.700 de baloţi de paie au ars, în noaptea de joi spre vineri, într-un incendiu care a cuprins un depozit aparţinând unei societăţi comerciale din Ceanu Mic, comuna Tureni, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

2.855 de elevi au fost admiși în liceu, în județul Cluj

În judeţul Cluj, în cele două etape ale repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat, au fost repartizaţi 2.855 de elevi. Dintre aceștia 2.051 candidaţi au fost repartizaţi la filiera teoretică, iar 804 candidaţi la filiera tehnologică.

Metodologia concursului pentru directorii de școli a fost finalizată

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat finalizarea metodologiei concursului pentru directorii instituţiilor de învăţământ. Ministrul a declarat că aceasta a fost publicată în Monitorul Oficial.

EC_Special se mută de la castel la oraș!

Primul și cel mai mare festival din ultimul an și jumătate a debutat într-o atmosferă electrizantă care i-a făcut pe participanţi să se distreze 3 zile și 3 nopţi! Comuna clujeană Bonţida a devenit weekend-ul trecut capitala muzicii live, a bucurie și distracţiei.