A apărut Monitorul ediție de Arieș tipărit. „ElectRoBus pe încercate. Un autibus electric, unul românesc, se află în teste la Turda”

Miercuri, 18 august, a apărut Monitorul ediție de Arieș, ediția tipărită cu numărul 300. Iată ce puteți citi în această ediție:

ElectRoBus pe încercate. Un autibus electric, unul românesc, se află în teste la Turda

Noul model de autobus electric e-UpCity realizat de ATP Bus a intrat în teste în municipiul Turda, urmând ca, până în data de 25 august, acesta să facă parte din flota autobuzelor electrice a companiei Transport Urban Public.

Harta vaccinării în Cluj. Rata de vaccinare anti-CoViD din fiecare localitate

Ministerul Sănătății a informat marți că 70% dintre medicii din spitalele publice erau vaccinați, la finalul lunii iulie, împotriva CoViD-19, dintre care 69% cu schemă completă.

O nouă instrucțiune privind vaccinarea în situații speciale

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva CoViD-19 a emis o nouă instrucțiune privind imunizarea în situații speciale.

„Să nu credem că pandemia s-a terminat”

Medicul infecționist Virgil Musta spune că în ultimul secol România nu s-a mai confruntat cu un număr atât de mare de îmbolnăviri cauzate de o boală infecto-contagioasă și cu o rată așa mare de decese.

Ce se mai întâmplă pe șantierele de vară ale Turzii

Locuitorii municipiului Turda sunt invitați să participe la actualizarea planului de mobilitate urbană. În ceea ce privește șantierele turdene de vară, acestea își continuă activitatea și în aceste săptămâni.

Ministrul Transporturilor laudă progresul de pe A3

Unul dintre șantierele care merg cel mai bine în România este cel dintre Nădășelu și Poarta Sălajului, care a fost deschis anul acesta și este propus pentru finanțare prin PNRR, a scris, pe Facebook, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Primii posesori ai Wild Card-ului de la X Factor sunt clujeni

Alfa Band este o trupă formată din patru tineri proveniți din casele de tip familial din Cluj-Napoca care au oferit o premieră pentru X Factor în anul 2020.

Chivotul se mută în Biserica din cer

Există în viața omului un „punct 0”, un timp al referinței, care determină un itinerariu în consecință. Calitativ vorbind, acesta depășește orice alt moment din viață și ține cât o viață și chiar mai mult.