A apărut Monitorul de Arieș #351. Cum a început noul an școlar?

Miercuri, 14 septembrie, a apărut Monitorul ediție de Arieș, ediția tipărită cu numărul 352. Iată ce puteți citi în această ediție:

Cum a început noul an școlar?

Începutul anului școlar aduce, în societatea românească, o vizibilitate deosebită notabilităților locale: politicieni, oameni din administrație, de la primari până la polițiști, ierahi ai bisericilor și așa mai departe. Dintr-o anumită perspectivă, această vizibilitate are și o rațiune: reprezentanții administrațiilor locale dau asigurări că școlile sunt pregătite cu toate cele necesare pentru reluarea în bune condiții a procesului de învățământ. Cu alte cuvinte, este momentul promisiunilor. A promisiunilor a căror seriozitate va fi testată în săptămânile care urmează.

Decoruri fantastice și păpuși gigant! Weekend cu WonderPuck

Începând de vineri, 9 septembrie și până duminică, 11 septembrie, în Piaţa Unirii și în curţile Muzeului de Artă Cluj și a Muzeului Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, precum și în cea a Castelul Bánffy de la Bonţida, cei mici și familiile lor sunt așteptaţi să ia parte la peste 50 de evenimente marca WonderPuck.

Locul unde copilăria are farmecul de altădată

„Festivalul Silvoiţei” a ajuns la cea de-a IV-a ediţie. Între 17 și 18 septembrie, de la 10.00 la 18.00, se va desfășura la Vultureni, a IV-a ediţie a „Festivalului Silvoiţei”.

În cartierul Șarât din Câmpia Turzii va fi construită o creșă

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan, a semnat vineri, 2 septembrie, la București, contractul de finanțare pentru noua creșă din cartierul Șarât.

Schimbare a comenzii 731st Expeditionary Attack Squadron

Cu ocazia primei zilei de toamnă, la sediul Bazei 71 Aeriană, a avut loc ceremonia de schimbare a comenzii 731st Expeditionary Attack Squadron.

Caragiale ar fi fost mândru de aleșii judeţului!

Cu toate că pandemia a trecut, la Consiliul Judeţean Cluj ședinţele încă se ţin online. Ce s-a schimbat? Alin Tișe a renunţat la a a purta mască într-o sală de consiliu goală, dar probleme tehnice au rămas. Tot mai multe voci îi cer președintelului CJ Cluj să renunțe la ședinţele online.

Cât costă statutul și imaginea Consiliului Județean Cluj în lume?

Produse artizanale în traiste tradiţionale, steaguri cu statele lumii fără ciucuri, mape de protocol, rame, trofee și medalii! Așa își promovează Consiliul Judeţean imaginea!

Clopoțelul sună din nou

Pe cinci septembrie a început școala. Prilej de emoţie pentru copii și părinţi. Nostalgic privim în urmă la alte momente când începea școala: pe atunci copiii nu erau aduși la școală cu mașina ci, mai ales cei care învăţau în orașe, erau duși la școală în căruţă.