A apărut Monitorul de Arieș #348. Aterizați din capitală. Cât de pregătite sunt forțele noastre aeriene pentru apărarea Flancului Estic al NATO?

Miercuri, 17 august, a apărut Monitorul ediție de Arieș, ediția tipărită cu numărul 348.

Iată ce puteți citi în această ediție:

Aterizați din capitală. Cât de pregătite sunt forțele noastre aeriene pentru apărarea Flancului Estic al NATO?

Vineri 12 august, ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu a vizitat, alături de președintele Camerei Deputaților, Ion-Marcel Ciolacu, pe militarii din Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” din Câmpia Turzii. Ce s-a discutat cu această ocazie la întâlnirea cu conducerea politică.

Valul șase al coronavirusului „bate în retragere”?

Numărul de cazuri noi înregistrat miercurea trecută este cu aproape 2.000 sub cel înregistrat săptămâna mai înainte în aceeaşi zi, astfel că valul șase al pandemiei pare că stagnează și intră pe un trend descrescător.

Vaccinul Pfizer pentru varianta Omicron, disponibil din toamnă

Agenția Europeană pentru Medicamente a declarat că vizează aprobarea în toamnă a unui vaccin anti-CoViD-19 de la Pfizer/BioNTech care țintește două sub-variante ale tulpinii Omicron cu răspândire rapidă.

Sticla Arieșul Turda rămâne în Liga a 4-a

Situația echipei de fotbal Sticla Arieșul Turda arată un nivel de amatorism de neconceput pentru o competiție organizată de Federația Română de Fotbal (FRF), scrie prosport.ro, care reamintește că Sticla Arieșul Turda a acceptat invitația FRF să continue în Liga a 3-a, însă apoi reprezentanții echipei s-au răzgândit!

Sprijin pentru familiile defavorizate

Mamele și copiii nou-născuți din categoriile cele mai defavorizate din Câmpia Turzii vor putea beneficia, la cerere, de sprijin în valoare de 2000 lei, în primele 3 luni de la nașterea copiilor, prin tichete sociale pe suport electronic, anunță Primăria municipiului.

Profesorii care fac meditații cu proprii elevii vor fi verificați

Cadrele didactice care fac meditații cu elevii de la clasă vor fi verificate de către Autoritate Națională pentru Inspecție Școlară și Asigurarea Calității, „atunci când aceste situații vor fi semnalate”, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Licitație anulată pentru 26 de km „blestemați” din Autostrada Transilvania

„Record mondial negativ pe Autostrada Transilvania Chiribiş-Suplacu de Barcău”, susține Asociația Pro Infrastructură. „Avem confirmarea că responsabilii din Compania Natională de Administrare a Infrastructurii Rutiere au decis să anuleze licitația pe cei 26,35 kilometri blestemați”, mai transmite ONG-ul.

Libertatea și demnitatea Maicii Domnul

„Din viața Maicii Domnului aș vrea să aleg un moment la care îmi place deseori să mă gândesc și asupra căruia mă aplec de multe ori să meditez”. Un text semnat de fostul mitropolit Bartolomeu Anania.