A apărut Monitorul de Arieș #346. Bani pentru dezvoltare. 20 de milioane de lei vor ajunge la Câmpia Turzii pentru realizarea a trei proiecte edilitare majore

Miercuri, 3 august 2022, a apărut Monitorul ediție de Arieș numărul 346. În această ediție puteți citi:

Bani pentru dezvoltare. 20 de milioane de lei vor ajunge la Câmpia Turzii pentru realizarea a trei proiecte edilitare majore

Peste 20 de milioane de lei din fonduri guvernamentale va primi Câmpia Turzii pentru asfaltări și alte investiții, a anunțat primarul municipiului, anunț pe care l-a calificat „vestea cea mare a verii”. Potrivit unei informări publice realizată de instituția amintită, demersurile întreprinse de executivul local din Câmpia Turzii s-au concretizat în data de 29 iulie 2022, când Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a publicat proiectele selectate la finanțare prin Programul Național de Dezvoltare „Anghel Saligny”.

Se pregătește o nouă lege a Educației. „Nu vom experimenta pe copii”

Bacalaureatul ca probă de cultură generală, susținut într-o singură zi la toate disciplinele din trunchiul comun, prevăzut de proiectul legii educației, nu va fi „un experiment pe copii”, susține secretarul de stat din Ministerul Educației Bogdan Cristescu.

140 milioane de lei din „Anghel Saligny” merg la Consiliul Județean Cluj

Ministerul Dezvoltării a aprobat acordarea sumei totale de circa 140 de milioane de lei pentru finanțarea unor proiecte de modernizare a șapte drumuri județene și a patru poduri din Cluj.

Investiție de 9 milioane de euro, inaugurată la Câmpia Turzii

Primul concesionar al Parcului Industrial aparținând Primăriei Câmpia Turzii, Berg Banat Timișoara, a deschis marți, 26 iulie, Stația de Zincare Termică.

Modernizarea și reamenajarea Turzii continuă

În plină vară, continuă lucrările de modernizare a arterelor rutiere, dar și a celor din interiorul cvartalelor de locuințe din municipiul Turda. Care sunt ultimele obiective finalizate de administrația turdeană.

Patru centre de evaluare CoViD, deschise pentru gestionarea valului șase

Ministerul Sănătății a publicat, vineri, lista actualizată a Centrelor de evaluare CoViD-19 din țară. Acestea sunt 183 la număr. Care sunt centele deschise în județul Cluj.

Numărul tranzacțiilor imobiliare, în creștere în județul Cluj

Peste 85.000 de case și apartamente au fost vândute în România în primele șase luni din acest an, în creștere cu 3,4% față de perioada similară din 2021, în timp ce numărul de locuințe vândute în București și Ilfov a crescut anual cu 16,6%, relevă un raport întocmit de o companie de consultanță imobiliară, pe baza statisticilor oficiale.

Deși au două locuri de muncă, românii nu se descurcă cu banii

Suplimentarea veniturilor pe termen lung este principalul motiv pentru care și-au luat un al doilea loc de muncă 70% dintre respondenții celui mai recent sondaj derulat de o platformă de recrutare.