A apărut Monitorul de Arieș #345. Reindustrializarea Câmpiei. Cum crește de la o zi la alta investiția W.I.P. Industries din municipiul Câmpia Turzii

Miercuri, 20 iulie 2022, a apărut Monitorul ediție de Arieș numărul 345. În această ediție puteți citi:

Reindustrializarea Câmpiei. Cum crește de la o zi la alta investiția W.I.P. Industries din municipiul Câmpia Turzii

Investiția realizată de societatea WIP Industries, o companie cu capital 100% suedez, care și-a propus să ridice în Parcul Industrial Câmpia Turzii un centru de producție pentru Ikea, se ridică, potrivit primarului de la Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, văzând cu ochii. Investiție de peste 45 de milioane de euro se va concretiza în hale de producție 21.763 metri pătrați, în care investitorul va angaja, într-o primă etapă, 200 de persoane. Ce spune primarul Lojigan despre modul în care se realizează această investiție, despre care afirmă că este cea mai mare din Câmpia Turzii.

Alimentația sănătoasă ajută la contracararea efectelor căldurii

Nutriționistul-dietetician Adina Rusu a declarat pentru Agerpres că o alimentație sănătoasă, echilibrată și cu un conținut ridicat de apă poate ajuta la contracararea efectelor neplăcute pe care căldura din timpul verii le are asupra organismului nostru.

Guvernanții promit 2.000 de lei sprijin pentru fiecare nou-născut

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, afirmă că sprijină măsura Guvernului privind alocarea a 12 milioane de euro, din fonduri europene, pentru trusoul destinat nou-născutului, iar femeile aflate în situații de risc, și care devin mame, vor primi un ajutor financiar începând cu anul acesta.

Continuă lucrările de modernizare a străzilor în Câmpia Turzii

Lucrările de modernizare de pe strada Iancu Jianu din municipiul Câmpia Turzii, care face legătura dintre oraș și cartierul Lut, au fost finalizate, a anunțat primarul Dorin Lojigan pe contul său de Facebook.

Dronă MQ9 Reaper prăbușită la Câmpia Turzii

O dronă militară americană de luptă model MQ9 Reaper, aflată în misiune de antrenament, s-a prăbușit joi, 14 iulie, în apropiere de Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, a confirmat Ministerul Apărării Naționale.

Prețuri de Coasta de Azur: „1.700 lei pentru 5 zile!”

Bătălia pentru turiști continuă în stațiunile de la malul mării. Au găsit și „vinovatul” pentru aglomerație: taxa de parcare din Mamaia. Aceasta ar putea fi eliminată, dar numai pe timpul nopții.

Pandemia de CoViD-ul se reaprinde în județul Cluj

Rata incidenţei CoViD-19 a crescut foarte mult, de la 3,21 la mie cât era raportat vineri, la 4,16 cazuri la 1.000 de locuitori raportate luni, 18 iulie, conform ultimelor date transmise de DSP Cluj. Între timp în celelalte orașe ale judeţului Cluj, incidenţa se menţine în jurul ratei 2/1.000. Cea mai mare rată de incidenţă este în 2,66/1.000 în comuna Feleacu.

Medicii de familie își pot dota cabinetele cu bani din PNRR

Peste 180 milioane de euro din Planul Național de Redresare și Reziliență sunt puse la dispoziția medicilor de familie pentru investiții în cabinetele medicale, anunță Ministerul Sănătății.