A apărut Monitorul de Arieș #332. Blestemul focului. După săptămâni de incendii de vegetație, pârjolul a intrat și în oraș

Miercuri a apărut Monitorul ediție de Arieș numărul 332. În această ediție puteți citi:

A început înscrierea copiilor în clasa pregătitoare, la Cluj

Prima etapă pentru înscrierea preșcolarilor în clasele primare a început luni, pe 11 aprilie. Inspectoratul Şcolar Județean Cluj a transmis care sunt regulile pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare, precum și calendarul care cuprinde etapele de înmatriculare în învățământul primar.

Legea Zilei Educației Financiare a fost promulgată

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea pentru instituirea zilei de 11 aprilie ca Ziua Educației Financiare. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că este nevoie de educație financiară pe tot parcursul vieții, acesta fiind „un lucru esențial”.

Cum ar putea deveni conacul Szentkereszty-Bethlen o atracție turistică

În urma demersurilor întreprinse de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a inclus Conacul Szentkereszty-Bethlen din municipiul nostru pe lista obiectivelor care vor fi cuprinse în cele 12 rute culturale reabilitate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Primăria Câmpia Turzii: Am început cu „ce-ar fi”, continuăm cu „ce va fi”

Primăria municipiului Câmpia Turzii anunță că a identificat sursa de finanțare pentru amenajarea, în vederea transformării lor în locuri de agrement, a lacurilor din zona localității.

Urgență într-un cabinet stomatologic, la o pacientă anesteziată

Dr. Paul Oargă, medic rezident pe ATI și paramedic pe SMURD, a filmat o intervenție de urgență într-un cabinet stomatologic din oraș, pe care ulterior o publicat-o pe canalul său de YouTube.

Magazine din Cluj, închise de Protecția Consumatorului

Trei magazine au fost închise temporar și unul pentru o perioadă de 6 luni, de Protecția Consumatorului, în Gherla și Dej. Comisarii au găsit produse expirate sau cu ingrediente interzise.

Cluj, în topul județelor cu cele mai multe locuințe vândute

Județul Cluj s-a încadrat în topul județelor cu cele mai multe locuințe vândute în luna martie a anului 2022, pe locul al treilea. Pe primele locuri s-au încadrat județul Ilfov și Capitala cu cele mai multe imobile vândute.

Atelier de pictură pe sticlă dedicat Sfântului Gheorghe și o lansare editorială

Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu” Turda și Asociația Pensionarilor „Dr. Ioan Rațiu” Turda organizează în 14 Aprilie 2022 un atelier de pictură pe sticlă dedicat Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtător de biruință, Patronul Spiritual al Municipiului Turda.

Ziarul poate fi găsit în zona Turda și Câmpia Turzii, în principal la distribuitorii de presă, și este un produs media distribuit gratuit.